Case: Pro Nutrition Finland Oy

Pro Nutrition Finland Oy on erikoistunut ravintolisien ja erityisruokavaliovalmisteiden myyntiin ja markkinointiin. Mwebstore.fi -verkkokaupan valikoimasta löytyy myös urheiluravinteet, ravintolisät, superfoodit ja muut terveys- ja vapaa-ajan tuotteet

Yrityksen käyttöön valmistui keväällä 2020 uudet toimitilat minne Intolog Oulu Oy toimitti kuormalavahyllyt, kevytorsihyllyt, sähköisesti säädettävät pakkaustyöpisteet, toimistokalusteet ja trukit.

Yrityksen toiminnan kasvaessa Intolog Oulu Oy on ollut koko ajan mukana. Uudet tilat olivat jo kolmas varasto, minne Intolog toimitti sisälogistiikan tuotteet. Asiakkaan toiminnan kasvaessa ulos entisistä tiloista on Intolog Oulu Oy ostanut vanhat kalusteet niiltä osin kuin ne ei sovellu uuteen tilaan ja toimittanut uudet sopivammat tilalle.

Sähköisesti säädettävät pakkaustyöpisteet ja sähköisesti säädettävät toimistopöydät mahdollistavat työskentelyn seisaalta tai istualtaan ja ovat kaikille ergonomisesti oikealla korkeudella. Kuormalavahyllyt on mitoitettu työntömastotrukille joka kuului myös toimitukseen. Kolme alinta tasoa toimii keräilyssä.

Vahva suositus! Yhteistyö jatkuu uusien tulevien projektien muodossa.

Kari Vasara, Toimitusjohtaja, Pro Nutrition Finland Oy

Haluatko kokonaisvaltaisen suunnitelman ja
kalustuksen varastoosi ja työtilaasi?

Etusivun lomake