Tehokkaat varastokaluste ja -laiteratkaisut varastointipalveluita tuottavalle Kake Containerille

Kake Container Oy tuottaa yrityksille varastopalveluita kuten halleja ja liiketiloja. Yrityksellä on Tornion Röytässä noin 4 hehtaaria varastotiloja, joiden käyttöä on tehostettu ja optimoitu Suomen Toimitilakaluste Oy:n (Intolog Oulu) toimittamilla varastokaluste- ja laiteratkaisuilla. 

Movo-siirtohyllyjärjestelmän avulla saadaan tila erittäin tehokkaasti käyttöön, jopa 70% enemmän perinteiseen kuormalavavarastoon verrattuna. Kohteessa työkäytävät mitoitettu työntömastotrukille.

Kake Containerin toimintojen kasvu vaatii myös varastopalveluiden laajentamista. Viimeisimpänä varastotilojen tehostamistoimena toimitettiin Kasten MOVO-siirtohyllystö kuormalavoille, Kasten P90 kuormalavahyllystöjä sekä Roclan työntömastotrukkeja. Järjestelmien avulla tiloihin muodostui 14000 uutta kuormalavapaikkaa. Movo-siirtohyllyjärjestelmän avulla tila saadaan erittäin tehokkaasti käyttöön, jopa 70% enemmän lavapaikkoja perinteiseen kuormalavavarastoon verrattuna.

Lisäksi varastoturvallisuutta on tehostettu hyllystöritilöillä ja törmäyssuojilla ja toimitukseen sisältyi myös varaston merkintäjärjestelmät.

Suomen Toimitilakaluste Oy (Intolog Oulu) oli mukana suunnittelussa jo uusien tilojen valmistumisvaiheessa, jolloin MOVO-siirtohyllystöjärjestelmän lattiakiskot asennettiin. Tämä toimintamalli mahdollisti Movo-siirtohyllyjärjestelmän käyttöönoton helposti myöhemminkin.

Suomen Toimitilakaluste Oy:n ammattitaito ja tuki on ollut kauppojen syntymisen elinehto, kiitokset siitä.