Kasvavalle Pro Nutrition Finlandille uuden toimitilan kalustus varastosta toimistohuoneisiin asti

Pro Nutrition Finland Oy on erikoistunut ravintolisien ja erityisruokavaliovalmisteiden myyntiin ja markkinointiin. Mwebstore.fi -verkkokaupan valikoimasta löytyy myös urheiluravinteet, ravintolisät, superfoodit ja muut terveys- ja vapaa-ajan tuotteet.

Yrityksen käyttöön valmistui keväällä 2020 uudet toimitilat minne Suomen Toimitilakaluste Oy (Intolog Oulu) toimitti kuormalavahyllyt, kevytorsihyllyt, sähköisesti säädettävät pakkaustyöpisteet, toimistokalusteet ja trukit.

Yrityksen toiminnan kasvaessa Suomen Toimitilakaluste Oy (Intolog Oulu) on ollut koko ajan mukana. Uudet tilat olivat jo kolmas varasto, minne Suomen Toimitilakaluste (Intolog Oulu) toimitti sisälogistiikan tuotteet. Asiakkaan toiminnan kasvaessa ulos entisistä tiloista on Suomen Toimitilakaluste Oy (Intolog Oulu) ostanut vanhat kalusteet niiltä osin kuin ne ei sovellu uuteen tilaan ja toimittanut uudet sopivammat tilalle.

Sähköisesti säädettävät pakkaustyöpisteet ja sähköisesti säädettävät toimistopöydät mahdollistavat työskentelyn seisaalta tai istualtaan ja ovat kaikille ergonomisesti oikealla korkeudella. Kuormalavahyllyt on mitoitettu työntömastotrukille joka kuului myös toimitukseen. Kolme alinta tasoa toimii keräilyssä.