Automaatiolla vauhditettu logistiikkakeskus sekä uusien toimitilojen varustelu Temrexille

Temrexin tarina sai alkunsa Oulussa vuonna 2001, kun perustaja Jouni Kurttila halusi tarjota Pohjois-Suomessa parempia paloturvallisuustuotteiden huoltopalveluita. Seuraavalla vuosikymmenellä liiketoimintaa laajennettiin työvaatteiden ja suojainten myyntiin ja tavoite on olla kotimaisena perheyrityksenä Suomen suurin ja luotettavin kumppani työvaatteiden ja varusteiden hankintaan. Vuonna 2021 yrityksen uudet toimitilat sekä logistiikkakeskus valmistui Oulun Ruskoon. Toimipisteitä yrityksellä on Vantaalta-Rovaniemelle.

Logistiikkakeskuksen vaatemerkkaamo sijaitsee Kasten pientavarahyllystön päällä ja aluksi yrittäjällä oli ajatuksena laittaa kuljetin siirtämään varastosta sinne tuotteita. Meidän ehdotuksemme oli laittaa tilaan varastoautomaatti kahdella käyttöaukolla, jolloin tuotteet voidaan siirtää yhdellä alustalla merkkaamoon ja automaatti on sillä välin muuten normaalissa keräilyvarastotoiminnassa. Automaatin Mini In & Out Feeder mahdollistaa tämän toiminnon. Automaatteja tulikin kaksi vierekkäin, joista kaikki menevimmät työvaatteet kerätään tilauksiin.

Keräilyä on myös Kasten kuormalavahyllyistä, joiden keräilytasot on varustettu hyllystöritilöillä, sekä merkkaamon alla olevassa pientavarahyllystössä. Toimitukseen kuului myös Rocla työntömastotrukki, joka mahdollistaa tehokkaat työkäytävät ja koko hallin 10 metrin korkeuden hyödyntämisen.