Case: Kake Container Oy

Kake Container Oy tuottaa yrityksille varastopalveluita kuten halleja ja liiketiloja. Yrityksellä on Tornion Röytässä noin 4 hehtaaria varastotiloja, joiden käyttöä on tehostettu ja optimoitu Intolog Oulu Oy:n toimittamilla varastokaluste- ja laiteratkaisuilla.

Movo-siirtohyllyjärjestelmän avulla saadaan tila erittäin tehokkaasti käyttöön, jopa 70% enemmän perinteiseen kuormalavavarastoon verrattuna. Kohteessa työkäytävät mitoitettu työntömastotrukille.

Kake Containerin toimintojen kasvu vaatii myös varastopalveluiden laajentamista. Viimeisimpänä varastotilojen tehostamistoimena toimitettiin Kasten MOVO-siirtohyllystö kuormalavoille, Kasten P90 kuormalavahyllystöjä sekä Roclan työntömastotrukkeja. Järjestelmien avulla tiloihin muodostui 14000 uutta kuormalavapaikkaa. Movo-siirtohyllyjärjestelmän avulla tila saadaan erittäin tehokkaasti käyttöön, jopa 70% enemmän lavapaikkoja perinteiseen kuormalavavarastoon verrattuna.

Lisäksi varastoturvallisuutta on tehostettu hyllystöritilöillä ja törmäyssuojilla ja toimitukseen sisältyi myös varaston merkintäjärjestelmät.

Intolog Oulu Oy oli mukana suunnittelussa jo uusien tilojen valmistumisvaiheessa, jolloin MOVO-siirtohyllystöjärjestelmän lattiakiskot asennettiin. Tämä toimintamalli mahdollisti Movo-siirtohyllyjärjestelmän käyttöönoton helposti myöhemminkin.

Intolog Oulu Oy:n ammattitaito ja tuki on ollut kauppojen syntymisen elinehto, kiitokset siitä.

Kalevi Kuokkanen, Toimitusjohtaja, Kake Container Oy

Haluatko kokonaisvaltaisen suunnitelman ja
kalustuksen varastoosi ja työtilaasi?

Etusivun lomake