Huolto ja varaosat

Huollamme ja pidämme kalusteesi kunnossa

Oikeanlainen huolto mahdollistaa asennettujen kalusteiden pitkäikäisyyden ja toimivuuden vuosikymmeniksi. Siksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut, joilla varmistat, että toimitilasi kalusteiden ja laitteiden pitkäikäisyyden.

Meiltä onnistuu kaikkien toimittamiemme tuotteiden huollot.

Huoltosopimuksen solmiminen kanssamme on hyvä ja varma tapa huolehtia toimitilasi turvallisuudesta.

Huoltosopimuspalvelumme

Ennakoiva huolto

Toteutamme säännöllisiä tarkastuksia ja huoltotoimenpiteitä, jotka auttavat ehkäisemään mahdolliset ongelmat ennen kuin ne pääsevät syntymään. Näin varmistamme, että kalusteesi pysyvät hyvässä kunnossa ja palvelevat yritystäsi moitteettomasti.

Korjauspalvelut

Jos kalusteissasi ilmenee ongelmia tai vikoja, me huolehdimme niiden korjaamisesta nopeasti ja ammattitaitoisesti. Kokeneet huoltotiimimme ovat valmiina vastaamaan haasteisiin ja varmistamaan, että toimitilasi pysyvät toimintakuntoisina ilman turhia keskeytyksiä. 

Osien vaihto

Tarvittaessa vaihdamme kuluneet tai vaurioituneet osat uusiin, jolloin kalusteiden käyttöikä pidentyy ja toimivuus säilyy. Käytämme ainoastaan laadukkaita ja alkuperäisiä varaosia varmistaaksemme korkean laadun ja kestävyyden. 

Asiantuntijoidemme apu

Olemme täällä auttamassa kaikissa kalusteisiin liittyvissä kysymyksissäsi ja huolenaiheissasi. Asiantunteva henkilökuntamme on valmis vastaamaan kysymyksiisi ja antamaan neuvoja kalusteiden käytössä ja ylläpidossa.

Huoltosopimuksella helppoutta arkeen ja kestoa kalusteille

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan huoltosopimuksen!