Palvelut

Suunnittelu ja asennus

Anna meidän tehdä tiloistasi toimivat! Olemme toimineet sisälogistiikan alalla pian 20 vuotta suunnitellen ja kalustaen kaikenlaisten yritysten tuotanto-, varasto- ja toimitiloja. ​

Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisuja toimitilojen kalustamiseen, jotka vastaavat juuri sinun tarpeisiisi. Voimme auttaa muokkaamalla nykyisiä toimitiloja tehokkaammaksi tai suunnittelemalla kokonaan uutta.

Huolto ja varaosat

Oikealainen huolto mahdollistaa asennettujen kalusteiden pitkäikäisyyden ja toimivuuden vuosikymmeniksi. Siksi tarjoamme kattavia huoltopalveluita, joilla varmistat, että toimitilasi kalusteet ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Stokan Kaj Katainen tekemässä varaston turvatarkastusta

Varaston turvatarkastus

Ymmärrämme, että varastotila on liiketoiminnan sydän ja sen turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Siksi tarjoamme kattavasti varaston turvallisuuteen liittyviä palveluita, jotka varmistavat tilojen turvallisuuden kalusteiden asentamisen jälkeen.

Kalustevuokraus

Etsitpä sitten pienempiä kalusteratkaisuja yksittäisiin tiloihin tai kattavaa kalustusta suurempiin toimitilakokonaisuuksiin vaihtoehtonasi kalusteiden hankkimisen sijaan on vuokrata kalusteet kauttamme. Vuokrata voit esimerkiksi varastokalusteita, trukkeja ja varastoautomaatteja. Käytettyjä tuotteita voit vuokrata myös lyhytaikaiseen käyttöön.

Kalusteiden kierrätys

Kun toimitilasi kalusteet ovat tulleet elinkaarensa päähän, anna meidän hoitaa kalusteiden kierrätys puolestasi. Me poistamme, kuljetamme ja kierrätämme kalusteesi asianmukaisella tavalla.

Toimivat tila- ja kalusteratkaisut ovat yrityksellesi tärkeä investointi ja kilpailuvaltti

Valitsemalla meidät kumppaniksesi saat luotettavan ja kokonaisvaltaisen ratkaisun toimitilojesi kalustamiseen. Meiltä saat kaikkein laadukkaimmat sisälogistiikan tuotteet ja ratkaisut. Palvelemme sinua ja yritystäsi asiantuntevasti ja joustavasti koko toimitilan elinkaaren ajan.

Ole yhteydessä myyntiimme ja anna meidän tehdä tiloistasi tehokkaat ja toimivat!