Palvelut

Tuoteneuvonta

Asiantuntijamme opastavat tuotteiden valinnassa. Helpoiten se käy, kun soitat Suomen Toimitilakalusteen toimipisteeseen Ouluun 020 778 0860 tai Vaasaan 040 503 0550 ja kerrot tarpeesi. Voit myös pyytää lisätietoa tuotteisiin liittyen myynti@toimitilakaluste.fi tai nettisivuiltamme.

Suunnittelu

Tyypillinen suunnitelmamme sisältää kalusteiden mitoituksen ja layout-kuvan. Tarvittaessa suunnittelu voi sisältää myös toiminnansuunnittelua. Mikä aikaisemmin olemme mukana, sitä helpompi on vaikuttaa tilan optimointiin ja ratkaisun tuottavuuteen.

Asennus

Kaikki mitä myymme myös pystymme asentamaan. Meiltä saat tuotteet halutessasi asennettuna kohteeseesi tai toimitettuna valmiiksi asennettuna. Ammattitaitoiset asentajat ovat pitkän linjan ammattilaisia ja tehtaiden valtuuttamia sekä kouluttamia.

Varaston turvatarkastukset

Turvalliseen varastohyllyjen käyttöön kuuluu, että hyllyjen kuntoa tarkkaillaan ja tarkastetaan säännöllisesti. Ensimmäinen tarkastus on asennuksen tai muutostöiden jälkeen aina ennen käyttöönottoa. Suomen Toimitilakalusteen asennuksiin tämä kuuluu vakiona.

Työntekijöiden vastuulla on tarkkailla hyllyjen kuntoa säännöllisesti, päivittäin työtehtävien ohessa. Havaituista vaurioista ja/tai puutteista tulee informoida esimiestä. Työnantajan vastuulla on korjata/korjauttaa riskipaikat mahdollisimman pian. On syytä kiinnittää huomiota myös kuljetusreittien ja työskentelyalueiden esteettömyyteen ja siisteyteen sekä turvallisiin ja ergonomisiin työtapoihin.

Työsuojeluhallinnon ohjeiden mukaan varastohyllyille tulee tehdä myös vuosittain määräaikaistarkastus. Määräaikaistarkastuksen tehtävä on varmistaa hyllyjen kunto ja lakisääteisten turvallisuusosien käyttö sekä tarkastaa kuormitusmerkinnät ja niiden noudattaminen. Suomen Toimitilakaluste tekee hyllyjen kunto- ja vauriotarkastuksia sekä neuvoo varastoturvallisuusasioissa.

Tarkastukset ja vaurioluokat

  • Asennustarkastus – ennen käyttöönottoa
  • Säännöllinen tarkastus – vaurioiden ilmoittaminen ja korjaus
  • Määräaikaistarkastus – sisältää huomiot ja toimintaehdotukset
  • Uusintatarkastus – aina muutosten jälkeen

Punainen riski
Sallittu arvo ylittyy kaksinkertaisesti

Keltainen riski
Sallittu arvo ylittyy

Vihreä riski
Sallittu arvo ei ylity

Huolto

Hoidamme kaikkien toimittamiemme tuotteiden huollot. Huoltosopimus on hyvä tapa tehdä huoltosuunnitelma jo etukäteen.

Vuokraus ja leasingrahoitus

Vuokrata voi esimerkiksi varastokalusteita, trukkeja ja varastoautomaatteja. Käytettyjä tuotteita voi vuokrata myös lyhytaikaiseen käyttöön.

Investoinnista saattavat tuotot/säästöt ylittävät usein hankinnan rahoituksen kuukausierät. Miksi sitoa pääomia etukäteen?

Kierrätys

Tarvittaessa kierrätämme asiakkaan entiset kalusteet asianmukaisesti. Vaihdossa hyvitämme myös hyväkuntoisista trukeista ja varastokalusteista.

Haluatko kokonaisvaltaisen suunnitelman ja
kalustuksen varastoosi ja työtilaasi?

Etusivun lomake