Suunnittelu ja asennus

Toimitilasi kalustus avaimet käteen -palveluna

Anna meidän tehdä tiloistasi toimivat! Olemme toimineet sisälogistiikan alalla pian 20 vuotta suunnitellen ja kalustaen kaikenlaisten yritysten tuotanto-, varasto- ja toimitiloja. ​

Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisuja toimitilojen kalustamiseen, jotka vastaavat juuri sinun tarpeisiisi. Voimme auttaa muokkaamalla nykyisiä toimitiloja tehokkaammaksi tai suunnittelemalla kokonaan uutta.

Olipa kyseessä sitten pieni toimisto, suuri varastohalli tai muu toimitila, me hoidamme kaiken suunnittelusta toteutukseen saakka, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Kun tarvitset toimivuutta tiloihisi, toimi näin:​

Alkukartoitus

Anna meidän kartoittaa tilojesi nykytila sekä tavoitteesi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Tervetuloa myös käymään toimipisteissämme, joissa palvelemme arkisin klo 8-16. Mikäli mielessäsi on millaisia kalusteita tiloihisi tarvitset, tai sinulla on jo visio kokonaisuudesta, voit halutessasi myös pyytää tarjouksen suoraan verkkokauppamme kautta.

Tulemme mielellämme tekemään alkukartoituksen kohteeseesi! 

Suunnittelu

Asiantuntijamme suunnittelevat juuri tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivat ratkaisut. Suunnittelussa huomioimme, että tilasi ovat:

  • toimivat
  • turvalliset
  • tehokkaat
  • käytännölliset
  • viihtyisät

Suunnitelman jälkeen asiantuntijamme laativat tarjouksen, joka halutessasi sisältää tilojen muutostyöt ja uusien kalusteiden asennuksen.

Kaj Katainen, Stokan toimitusjohtaja

Asennus

Hyväksy saamasi tarjous ja anna meidän asentaa kaikki paikalleen.​

Ammattitaitoinen asennustiimimme huolehtii kalusteiden asentamisesta paikan päällä sovittuun aikaan. Voit luottaa siihen, että kalusteet asennetaan huolellisesti ja ammattitaidolla, jotta tilasi ovat käyttövalmiita nopeasti.

Huolto ja ylläpito

Tarjoamme myös jatkuvaa tukea kalusteiden huoltoon ja ylläpitoon liittyen. Olemme apunasi kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ja huolenaiheissa, jotta voit varmistaa tilojesi pitkäikäisen toimivuuden ja turvallisuuden.

Tulemme myös mielellämme kertomaan turvallisesta työskentelystä henkilökunnallesi.

Valitsemalla meidät kumppaniksesi saat luotettavan ja kokonaisvaltaisen ratkaisun toimitilojesi kalustamiseen. Meiltä saat kaikkein laadukkaimmat sisälogistiikan tuotteet ja ratkaisut. Palvelemme sinua ja yritystäsi asiantuntevasti ja joustavasti koko toimitilan elinkaaren ajan. ​

Ole yhteydessä myyntiimme ja anna meidän tehdä tiloistasi tehokkaat ja toimivat!