Salli Satulatuolit – Vaativiin Työympäristöihin

Suomessa valmistetut Salli-tuotteet kestävät kovaa käyttöä. Verhoiluvaihtoehdot ovat nahka, keinonahka tai ESD-keinonahka. Hitsauksessa käytettäviin tuoleihin suosittelemme kipinäsuojattuja suojahuppuja. Korkeussäätö kaasujousella.

Kaasujousi ja Ø 540 mm ristikko metallinvärinen tai musta.
Pyörät Ø 65 mm, tai umpikuminen Ø 75 mm teollisuuspyörä, joka sopii myös epätasaisille alustoille.

Takuu 10 vuotta.

alk. 253,00  alv 0%

Lisätiedot

Tuote

MultiAdjuster satulatuoli, Elbow Rest -tuki, Swing Fit satulatuoli, Light Industrial satulatuoli

MultiAdjuster satulatuoliElbow Rest -tukiSwing Fit satulatuoliLight Industrial satulatuoli
Koodi

Valitse Tuote

8001-7028002-7018000-7018003-701
Salli MultiAdjuster -satulatuolissa on myös leveyden ja kallistuksen säätö. Ergonomisesta tuolista on saatavissa myös 6 cm kapeampi Small-malli. Tuoliin voi liittää Elbow Rest -tuen, jolloin se sopii erityisen hyvin esim. hitsaamiseen, valvomoihin ja tarkuutta vaativiin tehtäviin, joissa tarvitaan tukea käsille.

Salli Swing Fit. Anatomisesti muotoillun satulatuolin istuin seurailee istujan liikkeitä ja takaa hyvän asennon myös eteenpäin kurottavissa asennoissa, ilman erillistä säätöä. Keinuliikkeen herkkyys on säädettävissä.

Salli Light Industrial. Edullista ergonomiaa. Salli Basicissa on kestävä polyuretaani-istuin, muoviristikko ja epätasaisellakin alustalla hyvn rullaavat umpikumiset Ø 75 mm pyörät. Tuolin painorajoitus on 100 kg, eikä sitä saa käyttää eikä säilyttää alle 5 asteen lämpötilassa.Takuu 5 vuotta.

Katso myös nämä