Varaston turvatarkastus

Huolehdimme varastosi turvallisuudesta

Ymmärrämme, että varastotila on liiketoiminnan sydän ja sen turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Siksi tarjoamme kattavasti varaston turvallisuuteen liittyviä palveluita, jotka varmistavat tilojen turvallisuuden niiden käytön aikana.

Varaston turvatarkastuksessa ammattitaitoiset asiantuntijamme suorittavat perusteellisen tarkastuksen tiloissanne. Tarkastuksessa kiinnitämme erityistä huomiota seuraaviin asioihin:

Kalusteiden kuntotarkastus

Tutkimme kalusteiden fyysisen kunnon. Tarvittaessa ehdotamme vahvistuksia ja osien vaihtoja turvallisuuden takaamiseksi.

Tilannekatsaus

Tarkastamme varaston nykyisen tilanteen ja tunnistamme mahdolliset riskitekijät tai haavoittuvuudet. Näin voimme valita oikeat ratkaisut varaston turvallisuuden parantamiseksi.

Raportointi ja jatkotoimenpiteet

Tarkastuksen jälkeen saatte kattavan raportin havainnoistamme ja suosituksistamme. Tarvittaessa voimme myös auttaa toteuttamaan suositellut toimenpiteet varaston turvallisuuden parantamiseksi.

Varaston turvatarkastus

Stokan Kaj Katainen tekemässä varaston turvatarkastusta

Tilaamalla varaston turvatarkastus –palvelun kauttamme, voit luottaa siihen, että varastosi kalusteet ja laitteet on tarkastettu asianmukaisella tavalla ja vaatimusten mukaisessa kunnossa. Ota meihin yhteyttä ja anna meidän auttaa varmistamaan varastosi turvallisuus.