Case: Hartman Rauta

Hartman Rauta Oy

Perheyhtiö Oy C.J Hartman Ab:n tarina alkoi 2.8.1862, kun Carl Johan Hartman kahden liikeapulaisen avustamana avasi siirtomaatavarakaupan Vaasaan. Erikoistuminen monipuoliseksi Rautakaupaksi tapahtui 1890 luvulla, millä alalla yhtiö edelleen toimii saman perheen omistamana. Yrityksen kotipaikka on Vaasa, mutta kauppapaikkoja on myös Espoossa, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Seinäjoella ja Tampereella.

Yrityksen Vaasan toimipisteessä oli haasteeksi muodostuneet 12 metriä pitkien liimapuupalkkien varastointi ja käsittely vastaamaan lisääntynyttä kysyntää. Hartman rakennutti pihalle varastointikatokset, mihin toimitettiin ja asennettiin Kasten RU-ulokehyllyt. Monitietrukki hyllyjen käytössä mahdollistaa kapeat trukkikäytävät.

Stoka Suomen Toimitilakaluste referenssi Hartman Rauta

Pihan raskaat ulokehyllyt varustettiin kattoulokkeilla, jolloin hyllyn runko toimii katon rakenteena ja kattopellit saadaan suojaamaan varastoitavia tuotteita.

Noutohallin puutavarahyllyt uusittiin myös. Puutavarahylly soveltuu tehdaskokoisille puutavaranipuille, joiden maksimi paino on 4000kg ja maksimi pituus 6000mm. Hyllyn runkoon kiinnitetyn rullaradan ja lastauskelkan avulla saadaan täydet niput hyllytettyä. Noutoasiakkaan on sitten helppo hyllyn päästä ottaa tarvittavan määrän yksittäisiä tuotteitta.

Haluatko kokonaisvaltaisen suunnitelman ja
kalustuksen varastoosi ja työtilaasi?

Etusivun lomake