Kapeakäytävähylly

Kapeakäytävähylly

Kasten kapeakäytäväkuormalavahyllystö on tehokas tilaa säästävä vaihtoehto, jos lattiatilaa on rajallisesti käytettävissä. Sillä saavutetaan maksimaalinen varastointikapasiteetti, jokaiseen varastopaikkaan päästään nopeasti käsiksi ja keräily on nopeaa.

Kasten kapeakäytävähyllystön suurin etu on nopea tilausten keräily yhdistettynä parhaaseen tilankäyttöön. Kompakti ja tehokas, tätä kuormalavahyllyvaihtoehtoa käytetään useilla eri toimialoilla, missä varastotila on rajallinen.

Hyllystön eri korkeudet ja syvyydet ja vaakapalkkien helppo korkeussäätö takaavat ratkaisun maksimaalisen joustavuuden. Hyllystöä voidaan käyttää trukkikalustolla, jossa keräilijä on trukissa lattian tasolla tai trukeilla, joissa keräilijä nousee ylös haarukoiden tasolle.

Hyllytys ja haku tapahtuvat kätevästi ja tilaukset kerätään nopeasti suoraan lavoilta. Kapeakäytävähyllystössä käytetään lavojen käsittelyyn erityistä kapeakäytävätrukkia, joka on suunniteltu kulkemaan kapeassa käytävässä joko alaohjauskiskoilla tai kaapelilla ohjattuna.

Kapeakäytävähyllystön edut

  • Yksittäisten kuormalavojen rajoittamaton saatavuus
  • Optimaalinen kokonaisuus varastointikapasiteettia, joustavuutta ja tehokkuutta
  • Lisäarvolla, joka saavutetaan paremmalla tilankäytöllä katetaan mahdolliset lisäkustannukset

Tuotteen tekniset tiedot

Vaakapalkkityypit
I-palkit ja Box-palkit

Korkeus
Jopa 13,5 metriä (yksimittaisena)

Välikkökantavuus
Jopa 30000kg

Tasokantavuus
Jopa 5000kg

Vaakapalkkien vapaaväli
Jopa 3500mm

Vaakapalkin pituus
Jopa 5000mm