Yritys

Toimivat tilat kalustaa Stoka

Toimivat tila- ja kalusteratkaisut ovat yrityksellesi tärkeä investointi ja kilpailuvaltti. Olemme uudistaneet yritysten sisälogistiikkaa pian 20 vuotta suunnitellen ja kalustaen kaikenlaisia tuotanto-, varasto- ja toimitiloja. 

Me Stokalla olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista sisälogistiikan osaamista ja haluamme olla luotettava kumppani asiakkaillemme. Autamme mielellämme sinua kaikissa sisälogistiikan tarpeissa ja teemme tiloistasi tehokkaat ja toimivat.  

Palvelemme paikallisesti pohjoisen Suomen ja länsirannikon alueella. Toimipisteemme ja noutovarastomme sijaitsevat Oulussa sekä Vaasassa.

Verkkokauppamme palvelee valtakunnallisesti 24/7. Tutustu valikoimaamme ja anna meidän tehdä tiloistasi tehokkaat ja toimivat! 

Intolog-ketju – suomalaista sisälogistiikkaa 

Olemme osa Intolog-ketjua. Intolog on suomalaisen sisälogistiikan asiantuntijaketju, jonka toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun sekä alan parhaisiin tuotemerkkeihin. Ketjun asiakkaita ovat teollisuuden, tukku- ja vähittäiskaupan sekä logistiikka-alan yritykset. Palvelemme monipuolisesti myös julkishallinnon asiakkaitamme. 

Intolog-ketju muodostaa koko Suomen kattavan verkoston. Yrittäjävetoiset toimipisteet myyvät ja toimittavat varasto- ja teollisuuskalusteet sekä muut sisälogistiikan tuotteet paikallisesti. 

Tutustu Intolog-ketjuun