Rekry: Tekninen myyjä

Työpaikkakuvaus

Etsimme tiimimme vahvistukseksi teknistä myyjää Oulun toimipisteeseemme!
 
Suomen Toimitilakaluste Oy, tuttavallisemmin SToKa, on vuonna 2008 perustettu sisälogistiikan tuotteita ja palveluja myyvä yritys. Toimintamme perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun ja tarjoamme alan parhaat tuotemerkit. Välitämme asiakkaistamme ja pyrimme löytämään jokaiselle asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun. Olemme mukana koko projektin keston, suunnittelusta asennukseen ja tarkastuksiin. Palvelun laatu on meille tärkeää, sillä pyrimme aina pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Vaasassa.
 Tehtävässä toimit asiantuntijana ja kumppanina asiakkaillemme räätälöiden heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut monipuolisesta tuotevalikoimastamme. Tehtävä sisältää uusasiakashankinnan lisäksi olemassa olevien asiakkaiden palveluista vastaamista. Teet myyntityötä niin Oulun toimipisteellä kuin kentälläkin. Työskentelet itsenäisesti, mutta avuksesi saat tiimimme ja päämiesten vahvan tuen.
 
Uskomme, että asenne ratkaisee ja tehtävään valittavalta henkilöltä oletamme löytyvän kunnianhimoa haasteita kohtaan sekä paloa myyntityön tekemiseen.
Eduksesi katsomme myös:

Tarjoamme sinulle:

Heräsikö kiinnostuksesi? Hae mukaan tiimiimme lähettämällä CV ja hakemuksesi palkkatoiveen kera sähköpostitse: lotta.kaartinen@toimitilakaluste.fi.
 
Hakuaika: 10.12.2023 saakka. Haastattelemme kuitenkin jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kaj Katainen, puh. 040 809 2988.

Haluatko kokonaisvaltaisen suunnitelman ja
kalustuksen varastoosi ja työtilaasi?

Etusivun lomake